lisha* 2010.01.15. 21:43

Sherlock Holmes.

 

:) Örömmel látom hogy nézitek az oldalt :) vagy úgy 11en xD :) de én 2-nek is szörnyen örülök.:) El sem tudom mondani mennyire jó. Hazaérek, bepötyögöm a kis oldalamat, megnézem a látogatókat, és mostanában egyre többen voltatok. Szóval nagyon köszönöm nektek, és hogy lássátok, mennyire hálás vagyok, kaptok egy kis filmelemzést :)

Sherlock és Wattson olyan, mint egy házaspár. Komolyan.:) A kettejük szópárpaja a legjellemzőbb a filmben. De Wattsonnak jegyese van, így az "álompár" elszakad egymástól. Wattson költözik, Sherlock pedig minnél jobban arra törekszik, hogy Wattson kiszeressen a lányból. De ez igazán nem fontos, de a szerelmi háromszög igazén vicces volt.:D

A filmben Sherlock olyan lenyűgözően veszi észre a legkisebb jeleket. Mint mondta: a részleteknek nem lehet elég nagy fontosságot tulajdonítani:) Jó nem így volt, persze, de ez volt a lényeg. Olyan dolgokat vett észre, hogy a férfinak rossz a hallása, Wattson jegyese nevelőnő, és férje volt. Imádom az ilyen filmeket. Ahogy a végén kibontakoztak az események, egyszerűen fantasztikus volt:)

 

De a kedvencem a vége. Amikor próbál rájönni, hogy Lord Blackwood, hogy menekült meg az akasztástól. Ott lógott felakasztva a szoba közepén. Szenzációs. De meglepett, hogy mialatt ez egy viszonylag komolyaságra épülő film, bújtatott szóviccek voltak benne. Szerintem egy film humor nélkül semmit sem ér. Engem nagyon megfogott ez a film. Pedig nem vagyok híve az ilyen stílusú filmeknek, de ez levett a lábamról. :)

Lord Blackwood érdekes egyéniség volt. A stílusa hasonlít egy kicsi talán a Harry Potteres Lucius Malfoyra. :) Ugyanaz a száraz stílus. Csak Lord Blackwood fondorlatosabb. A túlvilágban hívő "főgonosz", egy kicsit bűvészes elemeket mutatott.

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy nő, Adler kisasszony, rabul ejti Sherlock szívét. Ám a nőt egy professzor félemlít meg, aki az egész történetet mozgatja. A hölgy már több filmben játszott. Tőle a kedvencem egyértlműen a Szerelmünk lapjai. Dereng már? Biizoony.. Rachel McAfams. :) Csodálatos színésznő, és itt a m,egtévesztésig hasonlít Helena Bonham Carterre :) Figyeljétek:

Rachel :)

Helena.:)                                

                                 

      

 

 

 

 

 

 

Szóval nézzétek meg, szerintem imádni fogjátok.:) Puszi :)                                 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lisha.blog.hu/api/trackback/id/tr481675661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása