És újra győz az elmélet, amit anyukám mondogatott nekem régen..." A káposzta sem jó felmelegítve..." Egy szerelem vagy van, vagy nincs. Apróbb fellángolások miatt nincs értelme tönkretenni, a már így is szét szakadt " barátságkötelet". Igen... a miénken rengeteg van. Csupa csomó...:S Nem akarok rajta újabbat.

 

 Úgy tünik, Gracie újra boldog. Na de meddig? Hősnőnk egy számára elérhetetlen fiúba szeretett bele. Nem, nem azért mert a fiúnak Ő nemtettszik, vagy nem szereti. Egészen más az oka. Gracienél Dean öt évvel idősebb. És ilyenkor ez a korkülömbség eléggé kiütköző. Graci érettem, mint a barátai vagy a korabeliek. Ámde ettől még az az 5 év nem halványul. De ez sem Deannek, sem Gracienek nem probléma. De Gracie nem meri elmondani az anyukájának. Tudja úgyis, mi lesz. Nem találkozhatnak majd, és Gracienek el kell őt felejtenie örökre. De miért? A srác annyira tökéletes. Ő és Dean, úgy kezdtek el beszélgetni, mint akik régóta ismerik egymást.

Gracie és Derek úgyanaban a hónapban, ugyan azon a napon születtek. Hogy mekkora ennek az esélye, hogy Gracie pont egy ilyen srácnak tetszik meg? Szinte semekkora. Nos nézzük tovább. Mindketten Skorpió jegyében születtek. Ez jellemzi őket:

A "mindent vagy semmit" és a "legnagyobb gyözelem a magunk felett aratott", jól jellemzik beállítódását. Ha önfegyelemröl van szó, akkor a Skorpió ebböl többet fog felmutatni, mint az összes többi állat övi jegy. A Skorpió tulajdonképpeni problémája, hogy nehezen tud mértéket tartani, hajlamos a szélsőségekre. Bármit is tesz, azt intenzíven, szenvedélyesen teszi. Elvet mindent, ami átlagos, langyos, normális. Gazdag érzelmi élete van, ami legtöbbször egy sima, nehezen átlátható felszín alatt rejtözik. Nem teríti ki a kártyáit, hogy a helyzetet ellenörzése alatt tarthassa. Pedig  mélyen vágyik kapcsolatokra és hajlamos azonosulni a szeretett emberrel. Mivel bizalmatlan és szkeptikus, fél az odaadástól, számos válság és belsö harc zajlik benne. Ebböl adódik az a hajlama, hogy tépelödik és beleássa magát egy témába. A Skorpióból legtöbbször az hiányzik, amit ösbizalomnak neveznek. Idegen számára az az érzés, hogy egyszerüen elfogadja magát úgy, ahogyan van, állandó büntudattal küzd. Gyakori gyermekkori élmény nála, hogy a túlságosan nagy elvárásoknak nem tudott megfelelni. Így magyarázható az is, hogy miért vonzódik annyira a válsághelyzetekhez. Valami azt súgja neki, hogy ki kell érdemelnie az életet, és vezekelnie kell mindazért, amit az élet ad neki. Sok Skorpió hordozza magában az önbüntetési hajlamot. Amennyire törekszik a boldogságra, annyira el is tudja taszítani magától, hogy meghaladja az ö saját mértékét. Értelme mondhat mást, de egy belsö hang azt súgja: "nem érdemelsz mást". A Skorpió a legérzékenyebb az élet árnyoldalára, azokra a területekre, amelyekröl általában szívesen hallgatunk. Mivel gyakran kiszolgáltatva érzi magát az élet igazságtalanságainak, és gyámoltalanságát hamar megtapasztalta, fontos hajtóerö számára a személyes vagy társadalmi hatalom, hogy ezzel egyfajta biztonságot teremtsen. Olykor egy életen belül a legalantasabb dolgoktól a legnagyobb szellemi, lelki magasságokig átmegy mindenen.

 

Szinte nem is lehet ennek ellentmondani. Dereknek komoly elvárásai vannak az élettől. Nem egy sutyerák bunkó a környékről. Egy értelmes, okos fiú, akiről Gracie eddig csak álmodozott. És furcsa, de hasonlítanak. Külsőre. Jó persze, Gracie nem egy hormonzavarokkal szenvedő lány, férfias alkattal:) Dehogy. De van valami a kettejük szemében, stílusában...Valami, ami köteléket alakít ki közöttük.

 

Kíváncsi vagyok, mi lessz velük :)

addig is puszi mindenkinek <3

A bejegyzés trackback címe:

https://lisha.blog.hu/api/trackback/id/tr911682251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása