lisha* 2010.01.20. 17:19

* Csak egy tánc

Karjaidban, ahogy fekszem, megszünik minden.

Biztonságban vagyok, hisz itt vagy mellettem.

Félek , ez nem tart örökké , és elmúlik.

És minden álmom örökre porba hullik.

 

  ...Sziklás vidék. A közelben élet nincs, a civilizáció messze vonult. A tenger mellett a sziklák, között sem él meg semmi. A nyári napsütés fáradt sugarai nyaldossák a part. Semmi nincs itt, ami ide vonzana valakit. Vagy talán mégis? Két fiatal, egy fiú meg egy lány ül a szikla szélén. A lány szőke hosszú haja a vállára omlik. Egy könnyű ruha van csupán rajta. Mellette a fiú magas és izmos. Egyik karjával a szikéát simogatja, másikat könnyden a lány vállára teszi.Várnak.

Néha hosszasan csókolóznak, ledőlnek egy kis időre, majd az eget kémlelik. Azt hinnénk hogy hajót várnak. Vagy repülőt. Talán elvesztek. De ebből nem csinálnak különösebb gondot. irigylésre méltóak.

 "Egy világban élünk, mindentől távol.

Szeretlek téged, legyek akárhol..."

 

Egyszer csak az ég pillanatok alatt elsötétedik. Mintha csak egy hatalmas ballon állna a napsugarak útjába. De ez ennél nagyobb. Óriási fekete felhő az égen. Sehol semmi, nem tudnak elbújni. De csak mosolyognak felállnak, és az eget nézik. Egy két csepp az arcukra esik. Nevetnek, várnak. Az eső elkezd szakadi. A fiú átkarolja a lány derekát, a lány pedig megfogja a vállát. És táncolnak. Minden egyes esőcsepp, mintha erőt adna nekik , olyan önfeledten és boldogan mozognak együtt. Nevetnek, és örülmnek. Tényleg boldogok. Erre vártak. Egy mindent elsörpő esőre, egy újrakezdésre. Egy eső, ami elmos mindent, és esélyt ad arra, hogy ne emlékezzünk mi volt azelőtt.

 

 

"Egy tánc, ami soha nem ér véget,

Örökké tart, amíg szeretlek téged.

Nem hittem, hogy egyszer elhalkul a zene, eltűnik a nap,

És helyét átveszi az örökké tartó fagy."

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lisha.blog.hu/api/trackback/id/tr391688068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása